جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه
جراحی پروتز سینه نوعی جراحی زیبایی است که اندازه و شکل سینه های فرد را تغییر می دهد. همچنین به عنوان روشی برای بزرگ کردن سینه، شناخته می شود.
این جراحی معمولاً شامل قرار دادن ایمپلنت در زیر بافت سینه یا ماهیچه های قفسه سینه برای بزرگتر، پرتر یا یکنواخت کردن سینه ها است. افراد به دلایل مختلف، از جمله بازسازی پس از ماستکتومی سرطان سینه یا برای حجم دهی و فرم دهی پروتز سینه این جراحی را انجام می دهند.
بیشتر افراد این کار را به عنوان راهی برای احساس اطمینان بیشتر در مورد ظاهر خود و افزایش اعتماد به نفس انجام می دهند
بنابراین جراحی پروتز سینه یک عمل جراحی زیبایی برای بزرگ کردن یا تغییر شکل سینه زنان است. و می توان گفت یکی از رایج ترین روش های افزایش حجم سینه زنان است و معمولاً نتایج مثبتی به همراه دارد.
دلایل زیادی وجود دارد که یک زن ممکن است از بزرگ کردن سینه سود ببرد. برخی از مادران ممکن است به دنبال بازیابی سایز اصلی خود پس از بارداری یا شیردهی باشند. برخی از بازماندگان سرطان سینه ممکن است این را بخشی از بازسازی سینه خود بدانند.
پروتز سینه چیست
پروتز سینه نوعی ایمپلنت است که در پشت بافت سینه یا زیر عضله سینه قرار می گیرد. ایمپلنت کیسه ای است که با آب نمک استریل (سالینی) یا ماده ای به نام سیلیکون پر شده است .این جراحی در یک کلینیک جراحی سرپایی یا در بیمارستان انجام می شود. اکثر زنان برای این جراحی بیهوشی عمومی دریافت می کنند.
انواع ایمپلنت سینه
دو نوع پروتز سینه وجود دارد: سالینی و سیلیکونی که هریک ویژگی های خود را دارد .
پروتز سینه نمکی یا سالینی
این نوع ایمپلنت های پر شده با آب نمک هستند که پوسته های سیلیکونی پر از آب نمک استریل (سالینی) دارند. آنها را می توان قبل یا در حین جراحی پر کرد. این ایمپلنت ها معمولاً ظاهری گرد تر و پرتر دارند و در لمس محکم تر میشوند. به طور متوسط ایمپلنت های سالینی 10-20 سال بعد از جراحی نیاز به تعویض دارند.
پروتز سینه سیلیکونی
این ایمپلنت ها از پوسته های سیلیکونی پر شده با ژل سیلیکونی ایمن برای بدن استفاده می کنند. بافت نرم ژل باعث می شود ایمپلنت های سیلیکونی در مقایسه با ایمپلنت های سالینی شبیه سینه های طبیعی به نظر برسند.
آنها همچنین معمولاً بیشتر از ایمپلنت های سالینی دوام می آورند و گاهی 20 سال یا بیشتر دوام می آورند. . ایمپلنت های سیلیکونی در سطوح مختلف سفتی موجود هستند..
پروتز سینه سالینی در مقابل پروتز سیلیکونی
هر دو ایمپلنت سالینی و سیلیکون در شکل ها و اندازه های مختلفی تولید می شوند و هر کدام مزایا و معایبی دارند
ایمپلنت های سالین معمولاً ارزان تر از ایمپلنت های سیلیکونی هستند، اما احتمال تا شدن، جمع شدن یا حتی پارگی آنها در طول زمان بیشتر است.
اگر ایمپلنت کوچک شود، ممکن است متوجه اثر موج دار شوید، به گونه ای که پوست روی ایمپلنت مواج به نظر می رسد. اگر ایمپلنت سالینی نشت کند یا پاره شود، بدن شما آب نمک را بدون هیچ گونه اثرات مضر جذب می کند.
از سوی دیگر، ایمپلنت های سیلیکونی طبیعی تر به نظر می رسند و ماندگاری بیشتری دارند. ، گاهی اوقات سیلیکون می تواند نشت کند و توده هایی در سینه یا سایر قسمت های بدن شما ایجاد کند.
البته این مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند، اگر سیلیکون در خارج از ناحیه سینه پخش شود، برداشتن سیلیکون دشوار است
انتخاب ایمپلنت در نهایت به ترجیحات شخصی بستگی دارد. افرادی که چربی بدن کمتری دارند، با پروتز سینه سیلیکونی نتایج بهتری دریافت می کنند،.
روش انجام جراحی پروتز سینه چگونه انجام می شود
از آنجایی که سینه ها می توانند تا اواخر نوجوانی یا اوایل دهه 20 زندگی فرد رشد را ادامه دهند، سازمان غذا و داروی آمریکا
به کسانی که می خواهند جراحی پروتز سینه انجام می دهند پیشنهاد می دهد که حداقل 22 سال برای ایمپلنت های پر شده با نمک و حداقل18 سال برای کاشت پروتز سیلیکون داشته باشند
قبل از جراحی پروتز سینه ، شما با جراح خود برای ارزیابی پزشکی ملاقات خواهید کرد. این فرصتی است تا در مورد آنچه از جراحی می خواهید صحبت کنید و از جراح بازخورد بگیرید. آنها ممکن است از شما بخواهند که چند روز یا چند هفته قبل از عمل، مصرف برخی داروها را متوقف کنید
شما می توانید جراحی پروتز سینه را به صورت سرپایی انجام دهید، یعنی همان روز به خانه می روید، یا در صورت نیاز ممکن است یک شب در بیمارستان بمانید.
جراحی پروتز سینه معمولا بین یک تا دو ساعت طول می کشد. احتمالاً بیهوشی عمومی دریافت خواهید کرد، بنابراین در طول عمل “خواب” و بدون درد خواهید بود
جراح بسته به بدن، نوع ایمپلنت و میزان بزرگ شدن، بریدگی زیر سینه ها، ایجاد می کند که معمولا این برش حدوداً 3 الی 4 سانت است. سپس جراح شما ایمپلنت سینه را روی یا زیر عضله قفسه سینه قرار می دهد. پس از اینکه ایمپلنت در جای خود قرار گرفت، جراح برش ها را با بخیه یا نوار جراحی می بندد.
دوره نقاهت جراحی پروتز سینه
- مهم است که در چند روز اول پس از جراحی بزرگ کردن سینه، استراحت کنید. تا شش هفته از بلند کردن اجسام سنگین یا ورزش های سنگین خودداری کنید تا بهبودی مناسب را فراهم کنید
- مسکن های بدون نسخه، مانند استامینوفن، می توانند به مدیریت هر گونه ناراحتی کمک کنند، اما در صورت نیاز پزشک ممکن است داروهای مسکن قوی تری را تجویز کند
- پس از جراحی پروتز سینه می توانید انتظار کمی تورم، درد یا کبودی در اطراف ناحیه جراحی داشته باشید. با بهبودی، تورم باید کاهش یابد و زخم ها به تدریج محو می شوند.
- بهبودی پس از جراحی بزرگ کردن سینه معمولاً شش تا هشت هفته طول می کشد، اما بسته به نوع جراحی که انجام دادهاید، این زمان میتواند متفاوت باشد.
- اکثر جراحان توصیه می کنند حداقل یک هفته از محل کار خود استراحت کنید تا بعد از عمل استراحت کنید. در این هفته اول از رانندگی خودداری کنید
- اگر بخیه دارید، پزشک معمولاً بعد از یک تا دو هفته آنها را می کشد، مگر اینکه از بخیه های قابل جذب استفاده کرده باشد. اکثر مردم می توانند بعد از پنج تا هفت روز به سر کار برگردند، اما اگر کار شما شامل کار فیزیکی است، بهتر است حداقل سه هفته صبر کنید.
- در طی دو هفته اول پس از جراحی، باید از بلند کردن اجسام سنگین یا سایر فعالیت هایی که فشار خون شما را بالا می برد، از جمله رابطه جنسی خودداری کنید. به تدریج به روال معمول و ورزش سبک خود باز گردید.
- برخی از جراحان استفاده از سوتین های طبی را برای حمایت بیشتر تا سه ماه پیشنهاد می کنند. بعد از سه ماه، سینه های شما طبیعی تر به نظر می رسند.
آیا جراحی پروتز سینه بی خطر است؟
بله، جراحی پروتز سینه به طور کلی بی خطر است. و اکثر افراد پس از شش تا هشت هفته بهبود می یابند. اما، مانند همه جراحی ها، خطراتی نیز به همراه دارد، بنابراین مهم است که ابتدا با جراح خود در مورد آن صحبت کنید
جراحی پروتز سینه یک جراحی رایج است که اندازه و شکل سینه های فرد را با استفاده از پروتزهای نمکی یا سیلیکونی تغییر می دهد.
در حالی که جراحی به طور کلی بی خطر است، اما با خطراتی همراه است. بنابراین، مهم است که یک جراح واجد شرایط را انتخاب کنید و سؤالات کامل بپرسید تا مطمئن شوید که بهترین نتیجه را دارید.
پس از جراحی، غربالگری های منظم، به ویژه برای ایمپلنت های سیلیکونی، برای نظارت بر ایمپلنت ها و اطمینان از اینکه همه چیز در شرایط خوبی باقی می ماند، ضروری است.
دلیل انجام پروتز سینه چیست
فرم سینه ها در خانم ها به دلایل مختلفی مانند تغذیه ، ژنتیک، افزایش سن، بارداری و شیردهی، کاهش و افزایش وزن شدید و ابتلا به برخی از بیماری ها دچار تغییرات فراوانی می شود. این موارد باعث می شود تا سینه فرم خود را از دست داده و ظاهری ناخوشایند به خود بگیرد.
با افزایش سن و همچنین کاهش وزن، حجم چربی های دربافت سینه و حالت الاستیکی پوست سینه به مرور کاهش می یابد. همین امر سبب می شود تا خانم های زیادی اقدام به انجام جراحی پروتز سینه نمایند.
لازم به ذکر است خانم هایی که به دلیل ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان سینه، بخش و یا تمام حجم سینه خود را از دست داده اند، می توانند با انجام جراحی پروتز سینه، ظاهر سینه را بهبود بخشیده و بر اعتماد به نفس خود بیافزایند
مزیت انجام عمل پروتز سینه
-افزایش سایز سینه هایی که به طور طبیعی کوچک هستند
-افزایش سایز پستان و فرم دهی آن پس از بارداری، کاهش وزن یا شیردهی
-تقارن سینه های فرد در صورتی که سینه های شما نا متقارن هستند.
-ترمیم پستان یا پستان ها پس از عمل جراحی
استفاده از سوتین طبی مخصوص بعد از عمل پروتز سینه
پوشیدن سوتین مخصوص پروتز به شما کمک می کند که پروتز در محل خود قرار بگیرد و همین امر موجب می شود پروتز کمترین جا به جایی در اثر نیروی جاذبه داشته باشد.
در برخی موارد دیده شده است که پروتز بعد از عمل کمی بالاتر از محل طبیعی قرار می گیرد در این مواقع شما با بستن سوتین مناسب طبی این مشکل را می توانید به راحتی برطرف کنید.